Reconstructie van Haestrechtstraat

Goirle

  • Rioolvervanging

  • Wegreconstructie

  • Aanbesteding op basis van EMVI

van Haestrechtstraat

In opdracht van de gemeente Goirle verzorgde RA infra de voorbereiding omtrent de reconstructie van de van Haestrechtstraat. De riolering en wegconstructie (inclusief fundering) van Haestrechtstraat waren aan vervanging toe. Dit was bij uitstek de kans op de (verkeerskundige) indeling van de openbare ruimte opnieuw in te richten. Er is een korte variantenstudie uitgevoerd naar de inpassing van een rotonde of kruispunt voordat er een voorlopig ontwerp is opgesteld. Dit voorlopig ontwerp is in samenspraak met de omgeving, en diverse andere stakeholders, uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Dit DO is vervolgens technisch uitgewerkt naar een bestek met bestektekeningen. Tot slot verzorgde RA infra de aanbestedingsbegeleiding op basis van EMVI criteria.

Werkzaamheden RA infra

Voor dit project

Verkeerskundig advies

Burgerparticipatie

Ontwerp traject

Coördineren onderzoeken

Opstellen bestek en tekeningen RAW

Aanbestedingsbegeleiding

Contact opnemen

Benieuwd hoe RA infra het verschil maakt? Neem contact op voor een goed gesprek.

Jorn Janssen

073 220 00 55

Werken bij RA infra

Bouwen aan de buitenruimte én jezelf ontwikkelen? Ervaar de kracht van collegialiteit en zet de eerste stap naar persoonlijke groei.

Overige werkzaamheden

RA infra gaat geen uitdaging uit de weg

Werken bij
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×