Rotonde Halfweg

Maasbree - Helden

  • 12.000 ton asfalt

  • Uitvoeringsperiode één jaar

  • Aanbesteding op basis van EMVI

Rotonde Halfweg

In opdracht van de Provincie Limburg verzorgde RA infra de voorbereiding voor het project ‘Rotonde Halfweg’. Het viaduct op de N277 over de kruising N562-N275 was verouderd. De kruisende wegen onder het viaduct zorgden voor onveilige situaties. Om deze reden is een rotonde gerealiseerd. Door de rotonde is de verbinding met Beringe ook verbeterd. RA infra heeft het schetsontwerp uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Vanaf hier is de verdere bestekuitwerking begonnen. Met de uitwerking van de bestektekeningen is de rotonde omhooggetrokken om zo min mogelijk grond af te voeren die vrij kwam bij de landhoofden van het viaduct. Verder zijn de ophogingen van de bestaande op/afritten van de N277 zo veel mogelijk gehandhaafd om zo het grondwerk te beperken. Het leverde ook een bijdrage aan een glooiend landschap.

Werkzaamheden RA infra

Voor dit project

Integraal projectmanagement

Burgerparticipatie

Coördineren onderzoeken

Waterhuishoudingsplan

Opstellen bestek en tekeningen RAW

Aanbestedingsbegeleiding

Contact opnemen

Benieuwd hoe RA infra het verschil maakt? Neem contact op voor een goed gesprek.

RA infra BV

040 207 61 63

Werken bij RA infra

Bouwen aan de buitenruimte én jezelf ontwikkelen? Ervaar de kracht van collegialiteit en zet de eerste stap naar persoonlijke groei.

Overige werkzaamheden

RA infra gaat geen uitdaging uit de weg

Werken bij
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×