Burgerparticipatie op locatie

Verkeersveiligheid in Gendt

  • Burgerparticipatie op locatie

  • Verkeerskundige analyse

  • Betrokken van A tot Z

Verkeersveiligheid in Gendt

In opdracht van de gemeente Lingewaard hebben wij samen met de stakeholders de verkeersveiligheid op de Kapelstraat in Gendt verbeterd. De manier van burgerparticipatie in het gehele proces is zeer positief gewaardeerd door zowel de gemeente als de stakeholders. Dit was onder andere te merken door de druk bezochte informatieavonden. Onze werkwijze van burgerparticipatie kenmerkt zich door: actief, laagdrempelig en uitnodigend. Door op locatie het eerste gesprek aan te gaan is veel informatie opgehaald die samen met de resultaten van een verkeersveiligheidsanalyse tot verbetervoorstellen hebben geleid. Opnieuw is het gesprek met omgeving aangegaan over de verbetervoorstellen waarna de opmaak van verkeersontwerpen met bijbehorende kostenramingen start.

Werkzaamheden RA infra

Voor dit project

Verkeerskundig advies

Verkeersontwerp

Kostenramingen

Burgerparticipatie

Contact opnemen

Benieuwd hoe RA infra het verschil maakt? Neem contact op voor een goed gesprek.

Dirk van der Heijden

040 207 61 63

Werken bij RA infra

Bouwen aan de buitenruimte én jezelf ontwikkelen? Ervaar de kracht van collegialiteit en zet de eerste stap naar persoonlijke groei.

Overige werkzaamheden

RA infra gaat geen uitdaging uit de weg

Werken bij
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×