3D model N615

Laarbeek

  • 3D visualisatie

  • Toepassing kokoswand

  • 1.3 km projectgebied

Opstellen 3D model N615

In opdracht van de gemeente Laarbeek heeft RA infra een 3D visualisatie gemaakt van de N615. Een gedeelte van de N615 te Laarbeek, vanaf het Commanderij College tot aan de kruising met Oranjelaan, is in een eerdere fase onder handen genomen om de veiligheid en uitstraling te verbeteren. Om de omgeving een goed beeld te geven heeft de gemeente Laarbeek RA infra ingeschakeld om van de nieuwe ontwerpen een 3D model op te stellen. Toepassing van vrolijk en kleurrijk groen was een belangrijk uitgangspunt en speelde een grote rol binnen het project. Een ander belangrijk onderdeel was het aanzicht van de huizen langs de Lelystraat, dit is eveneens in beeld gebracht. De toekomstige situatie waarbij een kokoswand bekleed is met Hedera zorgt voor een prettiger aanzicht.

 

Werkzaamheden RA infra

Voor dit project

Inventarisatie

Inmeting

Burgerparticipatie

Opstellen 3D model

Contact opnemen

Benieuwd hoe RA infra het verschil maakt? Neem contact op voor een goed gesprek.

Jakob Baalman

073 220 00 55

Werken bij RA infra

Bouwen aan de buitenruimte én jezelf ontwikkelen? Ervaar de kracht van collegialiteit en zet de eerste stap naar persoonlijke groei.

Overige werkzaamheden

RA infra gaat geen uitdaging uit de weg

Werken bij
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×