Herinrichting Kern Stevensweert

Welkom op de projectpagina van Gemeente Maasgouw voor de herinrichting van de dorpskern Stevensweert. Doormiddel van deze pagina willen wij u op de hoogte houden van het project en de verschillende fases die we tijdens dit project zullen doorlopen.

De gemeente Maasgouw wil de kern van Stevensweert op een duurzame manier verder herinrichten en met het oog op de historie. Het doel is om een blauwdruk te creëren waarna ook in de toekomst gerefereerd kan worden en er een lijn ontstaat bij de keuze van bijvoorbeeld wegprofiel, materiaal, meubilair etc. Een van de duurzaamheidsmaatregelen is het afkoppelen van regenwater. Tegelijk wordt door Enexis en WML alle kabels en leidingen vervangen.
Op deze pagina vindt u meer informatie omtrent de projectfases van de herinrichting.

Het project is opgedeeld in 2 fases

Tijdlijn

Hieronder vindt u een tijdlijn van projectfase 1. We doen ons beste om deze planning zo veel mogelijk te bewaken. Helaas is het afgelopen jaar mede door wijzigingen in de corona maatregelen niet altijd mogelijk geweest om de planning te volgen, deze deadlines zijn daarom onder voorbehoud.

Wanneer u op de onderstaand onderwerpen klik gaat u direct naar de informatie hierover. Door naar boven en beneden te scrollen kunt u navigeren over deze webpagina.

Start bouwwerkzaamheden

Aan het einde van het eerste kwartaal of aan het begin van het tweede kwartaal van 2022 hopen we te kunnen beginnen met de bouwwerkzaamheden.

Let wel: vanaf half mei 2021 zijn nutsbedrijven zoals WML en Enexis begonnen met voorbereidende kleine werkzaamheden aan de kabels en leidingen. Ook zij starten pas met de grote werkzaamheden wanneer het ontwerp definitief is en de werkzaamheden voor de gehele herinrichting van start gaan.

Tekeningen ter inzage

Klik op “Downloaden als PDF” om alle pagina’s van het ontwerp te kunnen inzien.

Heeft u vragen en/of opmerkingen?

Neem dan contact op door hieronder uw gegevens in te vullen en uw bericht achter te laten.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×