Rosenhofstraat Liempde

De gemeente Boxtel gaat een gedeelte van het riool in Liempde vervangen en vergroten. Via deze website informeert de gemeente u over de plannen die op dit moment worden uitgewerkt.

De werkzaamheden

Het doel van dit project is om de kans dat er water op straat komt te staan, nu en in de toekomst, te verminderen. Naast de werkzaamheden aan het riool worden er bovengronds ook wat aanpassingen gedaan aan de openbare ruimte. Hoe dit eruit gaat zien ziet u op het ontwerp welke op deze website is toegevoegd.

Meer informatie over deze plannen, de al uitgevoerde werkzaamheden en de planning van de werkzaamheden leest u in onderstaande presentatie.

Ontwerp

Onderstaande afbeelding betreft het bovengronds ontwerp van de Rosenhofstraat. Dit ontwerp is tevens te downloaden als PDF door op de knop rechtsonder op de afbeelding te klikken. Mocht u opmerkingen en/of vragen hebben naar aanleiding van dit ontwerp verzoeken wij u het contactformulier onderaan deze website in te vullen en te versturen. Wij ontvangen uw reactie graag voor 15 mei 2020. Dan nemen wij uw reactie nog mee in de verdere uitwerking.

Heeft u vragen en/of opmerkingen?

Neem dan contact op door hieronder uw gegevens in te vullen en uw bericht achter te laten.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×