Rioleringsproject Repelaerstraat te Valkenswaard

De gemeente Valkenswaard gaat het riool in de Repelaerstraat in Valkenswaard vervangen. Normaal gesproken informeren wij de omwonenden over dit soort projecten door middel van een informatieavond, maar door de huidige omstandigheden hebben we gekozen voor deze projectwebsite.

De werkzaamheden

Voor de werkzaamheden wordt de gehele verharding van de straat alsmede een deel van het groen onder handen genomen. Het huidige riool wordt verwijderd en vervangen door een nieuw riool. Aansluitend wordt de weg opnieuw ingericht en wordt er nieuw groen geplant.

 

Het ontwerp

Voor de inrichting worden dezelfde uitgangspunten gebruikt als bij de pas heringerichte Swaenstraat. Zowel de wegindeling als de toegepaste materialen zullen vergelijkbaar zijn.
Onderstaande afbeelding betreft het voorlopig ontwerp van de Repelaerstraat. Dit ontwerp is tevens te downloaden als PDF door op de knop rechtsonder op de afbeelding te klikken. Mocht u opmerkingen en/of vragen hebben naar aanleiding van dit ontwerp dan verzoeken wij u het contactformulier onderaan deze website in te vullen en te versturen. Wij ontvangen uw reactie graag voor 1 september 2020. Na afloop van de reactietermijn worden de reacties bekeken en besproken, en krijgt u een terugkoppeling op uw reactie.

 

De planning

Nadat alle reacties ontvangen zijn wordt het project verder voorbereid. Eventuele wijzigingen op het voorlopig ontwerp, voortvloeiend uit uw vragen of opmerkingen, worden aan u gepresenteerd. Op welke wijze dat is zal mede afhangen van de mogelijkheden om weer fysieke bijeenkomsten te organiseren.
Als het ontwerp definitief is vastgesteld wordt een aannemer geselecteerd en kunnen de werkzaamheden worden uitgevoerd. De verwachting is dat de werkzaamheden eind dit jaar uitgevoerd worden en duren circa 2 maanden. Deze planning is natuurlijk mede afhankelijk van de weersomstandigheden. Ook voor de start van de werkzaamheden wordt u op de hoogte gesteld van de exacte planning van het werk en de bijhorende fasering.

Heeft u vragen en/of opmerkingen?

Neem dan contact op door hieronder uw gegevens in te vullen en uw bericht achter te laten.

Telefoon
Telefoon
040 207 61 63
  • Hidden
  • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×