Boslaan Vught

Medio volgend jaar gaan wij van start met een nieuwe inrichting van een deel van de Boslaan. Het gaat om het stuk tussen het Snippenlaantje en de Loonsebaan. We vervangen de riolering, zorgen voor een nieuwe verharding en we pakken de groenstructuur en verlichting aan.

De werkzaamheden

Het doel van dit project is de riolering en de verhardingen van de Boslaan te vernieuwen. Daarnaast wordt het ontwerp van de Boslaan aangesloten op het ontwerp van de vernieuwde N65 voor een prettige uitstraling en een betere doorstroom van het verkeer. Als gevolg hiervan zal de groenstructuur en de openbare verlichting ook worden meegenomen in het nieuwe ontwerp.

 

Meer informatie over deze plannen, de al uitgevoerde werkzaamheden en de planning van de werkzaamheden leest u in onderstaande presentatie.

Voorontwerp

Onderstaande afbeelding betreft het aangepast, bovengronds voorontwerp van de Boslaan na aanleiding van de bewonersavond op maandag 17 februari 2020. Dit ontwerp is tevens te downloaden als PDF door op de knop rechtsonder op de afbeelding te klikken. Mocht u opmerkingen en/of vragen hebben naar aanleiding van dit ontwerp verzoeken wij u het contactformulier onderaan deze website in te vullen en te versturen. Wij ontvangen uw reactie graag voor d.d. 1 februari 2021.

Heeft u vragen en/of opmerkingen?

Neem dan contact op door hieronder uw gegevens in te vullen en uw bericht achter te laten.

RA infra BV

040 207 61 63
  • Hidden
  • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×