Herinrichting Kranenberg te Casteren

De gemeente Bladel gaat de straat Kranenberg in Casteren aanpakken. De benodigde bomenkap, werkzaamheden aan de waterleiding en de wens voor een voetpad, geven de kans om de hele straat aan te pakken en klimaatbestendig te maken voor de toekomst.

Groenplan Kranenberg te Casteren

De werkzaamheden in de Kranenberg zijn goed op stoom en naderen hun voltooiing in de zomerperiode. Na deze werkzaamheden is het tijd om de straten verder aan te kleden met groen! Ingenieursbureau RA infra heeft namens de gemeente Bladel een groenplan opgesteld voor deze straat. Hierin zijn bijvoorbeeld de type nieuwe bomen en hagen uitgewerkt, welke op de planning staan om dit najaar aangeplant te worden.

Hieronder staan de tekeningen van het nieuwe groen. Deze geven een beeld hoe het nieuwe groen eruit komt te zien. Daaronder staan de tekeningen welke een overzicht geven welk groen op welke plek wordt aangebracht.

Wilt u reageren?

Hieronder is het reactieformulier weergegeven waarmee u een reactie kan geven op de plannen. Dit kan uiterlijk tot en met 4 juli 2021! Deze opmerkingen komen binnen bij Jos Mijs (groenbeheerder gemeente Bladel) en Harrie van Zalingen (projectleider Herinrichting Volderstraat E.O.).

Als er aanleiding voor is zullen we persoonlijk contact met u opnemen over uw gegeven opmerking.

Heeft u vragen en/of opmerkingen?

Neem dan contact op door hieronder uw gegevens in te vullen en uw bericht achter te laten.

RA infra BV

040 207 61 63
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×