Europalaan Bladel

De gemeente Bladel is voornemens om een groot deel van de fiets- en voetpaden aan de Europalaan en Helleneind in Bladel aan te passen.

De fiets- en voetpaden zijn gedateerd en toe aan onderhoud. Daarnaast heeft de gemeente de ambitie om het gehele traject -binnen het projectgebied- met zo min mogelijk obstakels uit te voeren. Om dit te bereiken worden de verhoogde banden tussen het fietspad en voetpad verwijderd, de tegels vernieuwd en lossen objecten (lantaarnpalen, verkeersboden, e.d.) zoveel mogelijk naar de zijkant verplaatst.

Daarnaast wordt er gekeken naar de waterafvoer in de openbare ruimte, waaronder het water dat vanaf de particuliere inritten komt. Per inrit wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn en worden er de juiste maatregelen genomen.

Tot en met 3 oktober 2021 kunnen bewoners en belanghebbenden reageren op de plannen van het noordelijke deel. Deze input wordt meegenomen in het uitwerken van de plannen.

Samen maken we het project zo succesvol mogelijk!

De werkzaamheden zijn opgedeeld in twee deelgebieden. Hieronder zijn de deelprojecten weergegeven, waarin de fiets- en voetpaden worden aangepast.

Fase 1: Zuidelijk deel

De werkzaamheden aan het zuidelijke deel zijn op dit moment in uitvoering. Aannemer Steevens uit Valkenswaard voert dit gedeelte uit. Hieronder zijn de tekeningen met verkeersmaatregelen tijdens de werkzaamheden in te zien.

 

Fase 2: Noordelijk deel

Het ontwerp voor het noordelijk deel is gereed. Hieronder zijn de tekeningen in te zien, welke een beeld geven van de toekomstige situatie. Op dit moment is nog niet bekend welke aannemer het noordelijk deel zal uitvoeren.

Mocht u naar aanleiding van het ontwerp nog vragen of opmerkingen hebben, kunt u via het onderstaande contactformulier contact opnemen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen?

Neem dan contact op door hieronder uw gegevens in te vullen en uw bericht achter te laten.

Harrie van Zalingen
projectleider
040 207 61 63 h.vanzalingen@ra-plus.nl
  • Hidden
  • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×