panoRAma

Met panoRAma komen wij naar u toe! In onze visie staat de gebruiker van een openbare ruimte centraal. Het is daarom van belang dat de gebruiker ook ruimschoots de mogelijkheid krijgt om aan het woord te komen. Dit kan in een zaal maar het kan ook gewoon in de eigen straat! Of op het plein dat heringericht wordt. Door de gebruiker mee te nemen naar de plaats waar het werkelijk om draait kan hij of zij makkelijker uitleggen waar de knelpunten en kansen liggen. RA infra duikt zo letterlijk in de wereld van de gebruiker om deze beter te begrijpen en in het proces en het ontwerp van de herinrichting de wensen van de gebruiker terug te laten komen.

 

Wat is panoRAma?

De openbare ruimte is het toneel waarop constant veranderingen afspelen. De noodzaak om alle onderdelen van de fysieke leefomgeving integraal te ontwerpen neemt alleen maar toe, door de complexiteit van de omgeving, en de toenemende druk op de schaarse ruimte . De gevolgen van klimaatverandering worden steeds meer zichtbaar. Ook ontwikkelingen in de samenleving, zoals de toegenomen bereidheid van de burger om zijn of haar mening te geven, te participeren én om verantwoordelijkheid te nemen, zijn niet onopgemerkt gebleven

RA infra is zich ervan bewust dat de manier van werken met deze veranderingen moet meebewegen. Om hier proactief op in te kunnen spelen hebben we onze bedrijfsvisie aangepast en onze diensten uitgebreid. Dit heeft geleid tot onze panoRAma visie. Omdat wij geloven dat een proces dat integraal wordt ontwikkeld, begint met overzicht. Hierbij staan de gebruikers van de buitenruimte altijd centraal.

Rondom de gebruikers bevinden zich onze diensten die verdeeld zijn in een vijftal procesfases (puzzelstukken). Initiatief, Ontwerp, Contract, Realisatie en Gebruik. Al deze diensten staan in contact met elkaar én met de gebruiker. Daardoor ontstaat een circulair proces dat nooit eindigt. De inrichting van de buitenruimte is immers niet voor eeuwig.

Op de buitenste ring bevinden zich onze vier kernwaarden die gedurende iedere procesfase leidend zijn: BurgerparticipatieCommunicatie, Duurzaamheid en Klimaatadaptatie. Doordat de buitenste ring mee draait komen deze vier kernwaarden tijdens iedere fase (puzzelstuk) aan bod en doorloopt RA infra bij ieder proces dezelfde stappen. Omdat ieder proces wordt geëvalueerd, leren we continu van onze eigen ervaringen. Hierdoor blijft onze kwaliteit gewaarborgd en worden onze diensten continu verbeterd.

Contact opnemen

Benieuwd hoe RA infra het verschil maakt? Neem contact op voor een goed gesprek.

RA infra BV

040 207 61 63

Werken bij RA infra

Bouwen aan de buitenruimte én jezelf ontwikkelen? Ervaar de kracht van collegialiteit en zet de eerste stap naar persoonlijke groei.

Overige werkzaamheden

RA infra gaat geen uitdaging uit de weg

Werken bij
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×