panoRAma

De openbare ruimte is het toneel waarop zich constant veranderingen afspelen. De noodzaak om alle onderdelen van de fysieke leefomgeving met elkaar in samenhang te brengen neemt alleen maar toe. De gevolgen van klimaatverandering zijn steeds beter zichtbaar. Daarnaast zijn ontwikkelingen in de samenleving niet onopgemerkt gebleven. Er zullen aanpassingen in beleid en regelgeving gaan volgen.

RA infra is zich ervan bewust dat de manier van werken aan het veranderen is. Om hierop proactief in te kunnen spelen hebben we onze bedrijfsvisie aangepast en onze diensten uitgebreid. Dit heeft geleid tot wat wij ons panoRAma noemen. Omdat wij geloven dat een proces, om tot de gewenste samenhang te komen, begint met overzicht. In dit overzicht staan de gebruikers van de buitenruimte altijd centraal.

Rondom de gebruikers bevinden zich onze diensten afgebeeld als een vijftal processtappen. Initiatief, Ontwerp, Contract, Realisatie en Gebruik. Alle diensten zijn verbonden met elkaar en met de gebruikers.

Het panoRAma staat tevens symbool voor de onderdelen Participatie, Duurzaamheid en Klimaatadaptatie.

 

Contact opnemen

Benieuwd hoe RA infra het verschil maakt? Neem contact op voor een goed gesprek.

RA infra BV

040 207 61 63

Werken bij RA infra

Bouwen aan de buitenruimte én jezelf ontwikkelen? Ervaar de kracht van collegialiteit en zet de eerste stap naar persoonlijke groei.

Overige werkzaamheden

RA infra gaat geen uitdaging uit de weg

Werken bij
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×