Onze medewerkers

Met een glimlach naar kantoor, daar doen we het voor. Bij RA infra geloven we in de kracht van collegialiteit. Daarom zorgen we voor een prettige werkomgeving en bieden we alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zo groeien we samen. Aan vastroesten doen we dus niet, al zijn onze mensen wel honkvast: het verloop is bijzonder laag. Benieuwd wat RA infra voor jou kan betekenen? Bekijk onze vacatures of neem direct contact op voor een kennismaking.

Management team

Teamspirit is meer dan alleen gezelligheid. Onze mensen werken intensief samen aan uitdagende infrastructurele projecten. De cultuur is laagdrempelig en informeel, met volop vrijheid en verantwoordelijkheid. Kennisdeling vinden we belangrijk en we stimuleren elkaar om het beste uit jezelf te halen. Werken aan de openbare ruimte betekent opereren in een dynamisch speelveld waar altijd iets in beweging is. Dat vraagt om inzicht en overzicht, om betrokken professionals die trots zijn op iedere oplevering.

Medewerkers Valkenswaard

Medewerkers Sittard

Medewerkers Vught

Contact opnemen

Benieuwd hoe RA infra het verschil maakt? Neem contact op voor een goed gesprek.

RA infra BV

040 207 61 63

Werken bij RA infra

Bouwen aan de buitenruimte én jezelf ontwikkelen? Ervaar de kracht van collegialiteit en zet de eerste stap naar persoonlijke groei.

Overige werkzaamheden

RA infra gaat geen uitdaging uit de weg

Werken bij
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×