Omgevingsmanagement

Infrastructurele werken vinden grotendeels plaats in de openbare ruimte. De openbare ruimte kent een groot aantal diverse gebruikers en stakeholders met ieder andere belangen. Een goede samenwerking, afstemming en informatie voorziening van deze stakeholders is van groot belang voor een effectief en efficiënt proces. Het betrekken en transparant informeren van de stakeholders van initiatief tot en met de nazorg fase zorgt voor draagvlak van een ontwerp en tijdens de uitvoering van een infrastructureel werk. RA infra voert in eigen beheer uitgebreide stakeholderanalyses uit om een helder beeld van de omgeving en haar belangen te krijgen. Op basis van deze analyses stellen wij een passend communicatieplan en bijbehorende strategie op.

RA infra ontzorgt op het gebied van omgevingsmanagement in de breedste zin van het woord. Van informatieflyers tot keukentafelgesprekken en van een projectwebsite tot een online strategie.

Contact opnemen

Benieuwd hoe RA infra het verschil maakt? Neem contact op voor een goed gesprek.

RA infra BV

040 207 61 63

Werken bij RA infra

Bouwen aan de buitenruimte én jezelf ontwikkelen? Ervaar de kracht van collegialiteit en zet de eerste stap naar persoonlijke groei.

Overige werkzaamheden

RA infra gaat geen uitdaging uit de weg

Werken bij
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×